Info / Infó

Péter Horváth photography

+36-70-317-1066

Milyen fotózást vállalok?

Elsősorban személyek (gyerek, család, párok, modell illetve portfólió) fotózását és rendezvények, események fotózását vállalom.

A modell- illetve portfólió fotózás keretein belül a divat, fehérneműs, glamour, akt- illetve kreatív fotózást is beleértve lényegében bármilyen kívánsággal, ötlettel megkereshetsz.

Hogyan zajlik egy fotózás?

A fotózás előtt valamilyen formában (személyesen, vagy e-mail útján, vagy esetleg facebookon, skypeon ...) megbeszéljük, hogy milyen képeket szeretnél magadról, illetve, hogy szeretnél-e élni valamilyen további lehetőséggel a választott csomag függvényében (sminkes, fodrász, stylst, esetleg video). Ha van valami elképzelésed, annak a megvalósításában is segítünk.

A fotózás előtti teendők, avagy hogyan készülj fel rá

Ami a legfontosabb, hogy a fotózásra kipihenten érkezz. Ez nem csak a külső miatt fontos, hanem a hangulatod szempontjából is. Egyrészt, sokkal kellemesebb kipihenten fotózni, másrészt a fotókon sajnos a kialvatlanság, kedvetlenség, vagy egyszerűen csak a rossz hangulat is nagyon meglátszódhat! Ha tehát kipihenten, jókedvűen érkezel, az már önmagában nagyon sokat jelent!

A külső szempontjából még fontos, hogy kb egy héttel előtte menj el kozmetikushoz (amennyiben szükséges) és a fotózást megelőző napon az arcbőrödet ápold még nagyobb figyelemmel (leradírozás, hidratálás). A hajadra ugyanaz vonatkozik, hogy az előző nap érdemes megmosni. Aznap lehetőleg már ne.

Mit hozz magaddal?

Alapvetően a saját magad által hozott ruhákat és kiegészítőket használjuk, amennyiben nem kérsz stylistot. Ez egyéni megbeszélés, pontosítás kérdése.

Hol és mikor lesz a fotózás?

A helyszín függ attól, hogy milyen jellegű fotókat szeretnél magadról, és hogy mennyi pénzt szeretnél rászánni, mert minden helyszín bérlésének más költsége van. A stúdióra vonatkozó csomagok tartalmazzák a stúdió díját is, az egyéb helyszínekre vonatkozó csomagok pedig csak az extrém vagy különlegesebb, exkluzívabb helyszínek árait nem tartalmazzák.

Rengeteg lehetőség közül lehet választani, csak a fantáziádon múlik. A fotózás időpontja pedig a lehető leghamarabbi dátum, ami Neked és a stábnak is megfelelő.

Hogyan és mikor kapod meg a fotókat?

A fotózást követően elküldök egy linket, ahol a képeket meg tudod nézni kis felbontásban és az alapján el tudod dönteni, mely képeket szeretnéd retusálva, nagy felbontásban megkapni (a választott csomag vagy egyéni megállapodás határozza meg a darabszámot). Amennyiben nem tudsz dönteni, közösen is megbeszélhetjük a válsztást. A kiválasztást követően kb 1-2 hét, amíg a fotók retusálása elkészül. Egy következő, személyes találkozó alkalmával kapod meg azokat, egy ajándék pendrive-on.

STÚDIÓ

Ha Stúdióban szeretnél fotókat Stúdióban történő fotózások esetében vagy a lentebb található csomagok közül tudsz választani, vagy megkeresel az elérhetőségek valamelyikén, hogy egy egyéni ajánlatot beszéljünk meg. Bármelyik csomaghoz kérheted, hogy készüljön videóklip és/vagy werkvideó a fotózásról, illetve, hogy legyen a fotózáson sminkes, fodrász, esetleg stylist.

Csomagok:SOSNormalNagyXTRAFULL
Retusált képek száma (db):715305080
Időtartam (óra):12-2,546-8*10-16*
Ruhaszettek száma (db):1kb 3kb 5-SOK :)
Fotók száma (db):150-200400-450600-700-SOK :)
Helyszínek száma (db):
(ha nem studio)
11-23-45-6SOK :)
A csomag ára (ft):12.000,-20.000,-35.000,-ÍRJ vagy HÍVJÍRJ vagy HÍVJ

*A csomagban foglalt fotózás két alkalomra is bontható, megállapodás szerint.

Figyelem! A fotózáshoz a ruhákat a modell biztosítja, kivéve, ha előzetes egyeztetés alapján másban állapodunk meg!

A képek az SOS csomag kivételével minden esetben ajándék pendriveon kerülnek átadásra.

Egyéni ajánlatot az elérhetőségek valamelyikén lehet kérni!